O nama

Preduzeće Electrum d.o.o. osnovano je 2008. godine. Sedište firme, radionica i centralni magacin nalaze se u Beogradu. Preduzeće se bavi konsaltingom, inžinjeringom, trgovinom i uslugama u oblasti industrijske automatizacije. Višegodišnje iskustvo i mnoštvo realizovanih projekata doveli su Electrum u poziciju ozbiljnog partnera na ovim prostorima. Idući u korak sa razvojem novih tehnologija stvorili smo vrhunske standarde koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših klijenata o čemu svedoči veliki broj istih.

Najveću pažnju posvećujemo, osim kvalitetno izvedenom poslu, poštenom i odgovornom pristupu klijentima i poštovanju ugovorenih obaveza. Naš tim je sačinjen od stručnih i iskusnih ljudi koji su u stanju da odgovore na sve zahteve tržišta. Uz stalno praćenje svetskog tržišta ispred sebe imamo jasan cilj, a našim dugogodišnjim i upornim radom možemo garantovati kvalitet poslovanja.

Ispunjavamo preuzete obaveze prema korisnicima. Naši rokovi su precizni, jasni, uvek unapred ugovoreni i ispoštovani.

Od osnivanja naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti poslovanja i da kontinuirano zadovoljavamo potrebe naših kupaca i poslovnih partnera.

Jedna od vodećih ideja našeg preduzeća je da dobrim poslovnim potezima postanemo jedan od lidera na domaćem tržištu.